Cinta Tak Pergi - Yana Samsuddin feat Tomok


Sudah sampai tika dan waktu
Untuk aku berterus terang
Adakah kau...
Adakah kau kan terima
Cincin ku beri
Tanda bermula kisah 
Cinta yang sejati

Jangan kau ragu cinta dariku
Ku terima adanya kamu
Walau apa yang terjadi
Hatiku ini
Telah terkunci oleh
Mata dan hatimu

Bertahun lamanya kita
Melalui segala
Suka dan duka
Kini masa sudah tiba
Membina istana
Kita kan bersama

Menempuh segala
Cinta dan rindu
Kasih dan syahdu
Diam dan membisu
Jangan biarkan terus begitu

Inilah cobaan
Inilah dugaan
Insan yang bersatu

Semoga ikatan yang kita bina
Terus membara
Sampai akhir waktu
Jadi penentu memisah kita
Inilah cerita
Kisah paling indah kita
Cinta tak pergi




p/s: wahyu :)

New Semester!

Bismillahirrahmaanirrahim....

Alhamdulillah, today Our Creator still give us chance to live. Okay! hari cukup seminggu miss F stay rumah sewa untuk semester study kali ini... Well, faculty miss F luar dari induk UiTM... The, I have to find way how to stay somewhere nearer to my faculty and.... Alhamdulillah again, miss F got it! semua pemberianNya itu punya seribu satu rahsia... Terima kasih Ya Allah :')

Okay, hows my rent house? Housemate? Roomate?

Seriously for me its too much okay! ahaaaaa ^ . ^ kak nad, kak nana, kak dee, n also my superb kaka: kaka era ! nak tau? dalam rumah sewa miss F duduk ni, i'm the youngest than everybody in this house.. So, I have to respect them more :)

How about this semester? subject? classmates?

Ahaaa! this the thing I'm so excited to story! okay fine, semester kali ni subject yg kitorg kena register ada 6... which is just three of the subject we gonna take final exam...but! fuuuhh! tarik nafas panjang bila first week masuk class... tahu details every subject...

Its normal la, bila subject yg takde final, mestilah banyak ditemani siang malam bersama assessment... waallaaahhh! eheeee, memang best... laju je otak ni ligat berputar, neuron2 pun berkembang aktif... is that so? I guest ^ _ ^

Memandangkan this is the first semester I'm stay in rent house, sooooooooo... menjadi kemestiaan dan kebiasaan untuk my lovely ibu memberi nasihat yang awesome before start to be independent far from my parents.... ye lah, jauh dari pandangan parents, tak tahu apa anaknya buat... jaga kehormatan, jaga akhlak, jaga tingkahlaku... banyak lagi, tapi miss F tak berapa nak ingat.. eheee

Don't worry, everything in my mind and the important is... ibu, inshaa Allah adik akan jaga diri adik sebab adik sedar tanggungjawab adik sebagai seorang anak, pelajar dan juga wanita....( -_- ") WANITA? okay.. too early called myself a woman...

ok lah! sampai sini dulu story miss F untuk hujung minggu ni... housemate miss F ajak pergi bukit cherakah, cycling! Healthy lifestyle! wow! huhuhu...

Love, miss F !

p/s: assignment da mula menari2 di kepala!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...