" Segmen: Follow Sambil Tutup Mata By Lia Abdillah "

Bismillahirrahmanirrahim...

Salah Jumaat! salam ceria qasieh ucapkan kepada semua uslimin dan muslimat yang qasieh hormati ^ . ^ weee!!! disebabkan dah lama tak join segmen or contest blogger, kali ni qasieh mula aktif semula nak jadi ulat blogger > . < nampak banner bawah ni???

click this !

ha! tu dia aihhh...sapa empunya segmen: Lia Abdillah

seperti yng dimaklumkan oleh Lia, tempoh segmen ni adalah seperti yang tertera di pictha comel atas ni ^ . ^ and I've to tag three blogger to join this segmen...yippii!!!

hadiah?? 

boleh dilihat di blog Lia untuk memeriahkan segmen ini ^ . ^ okay guys, selamat menikmati keindahan hari Jumaat....Salam sayang dari Qasieh.. ops! qasieh belum tag nama blogger yang qasieh pilih..hehhe..ok, the names that I've been chosen:




these of three guys seriously best :) wink2!!

p/s: minum susu setiap pagi elok untuk kesihatan tulang ^ . ^

:: Benarkah Kita Penilai Terhebat Buat Diri Sendiri ? ::

Bismillahirrahmanirrahim...

alhamdulillah...semakin hari qasieh semakin mula boleh terima apa jua situasi or sinonimnya di panggil sebagai ujian hidup ^ . ^ melangkah ke mana sahaja kita pasti akan berdepan dengan bermacam asam garam dunia yang akhirnya tetap mematangkan dan yang penting sekali membawa kebaikan kepada diri kita sendiri..

take it positive even its hurt guys :') just smile and think that Allah always be there in your heart for you...



again, masih dalam entry MENILAI....anyway, seperti entry sebelum ni yang qasieh penah share bahwasanya life kita ni tak kan lari dari buat keputusan..tak kira lah sebesar zarah mana sekalipun, kita tetap kena lakukan and pututskan keputusan tu...and thats why qasieh ulang the word, AGAIN..

qasieh blur ni = . =' ya Allah, kuatkanlah semangat qasieh...qasieh jadi orang memang tak suka dipaksa...sebelum paksa qasieh akan undur diri, tapi macam mana pula keadaan qasieh tak nak tapi orang meminta bantuan??? tak kan jahat sangat qasieh sampai tak nak hulur bantuan :'( sedihnye....qasieh buntu la nak decide...apa problemnya???

am I choose the right decision = . ='

its not talk about problem..just the problem is on myself, the decision that I have to take...but that is the reality, the decision that I've been made :') sorry guys...I accept all what you want to say, if want to punish me,  just do it :') seriously I'm sorry because of my decisions :)



qasieh tak kan lupa doakn guys supaya menang dalam competition nanti ^ . ^ harumkan nama Band Of 
Spirit UiTM Shah Alam okay :') guys, I really miss you all and I' gonna miss every moment during training Color Guard :')

finally, seriously I am sorry guys...

p/s: nampak tenang tapi kalut cari petempatan untuk stay semester depan > . <


#04 Wordless Wednesday

Bismillahirrahmanirrahim...


:: Jari Menari Ikut Rentak Hati! ::

Bismillahirrahmanirrahim...

wah! lama sungguh rasanya jari jemari ku ini tidak menari-nari laju nak share apa-apa yang boleh di share...well, alhamdulillah qasieh da habis belajar semester 2 ^ . ^ weeeeee!!! loncat smpai siling pecah! >.< hehehe...ha! tapi masih ada 6 semester berbaki lagi..

do your best fatin!

ehem3, don't be careless qasieh! wake up..jangan nak bersuka ria ingat dunia lupa akhirat yer  = . =' okay...chop2! haaaaaaaaa, tengah2 jari menari ligat berdansa, terasa pulak nak share berita gembira tentang rakan2 seperjuangan qasieh yang dapat "DEAN LIST" untuk semester dua..yippi! i'm so happy for them, seriously! 

nampak tak seri bintang tu?? ha! macam tu la berserinya hati qasieh bila kawan2 dapat dekan ^ . ^

setakat yang qasieh tau, Nija... Era..Aecha Alias, lagi qasieh tak tahu pulak = . =' dorang suka sorok2 result, tanya tak nak bagi tahu...hhuuuuuu~~~~ sob T _ T hehehe...takpe guys, qasieh faham ^ . ^ anyway, cerita result orang diri sendiri tak nak cerita ker?????


hehehe, qasieh masih ucap alhamdulillah walaupun kali ni tak dapat DL ^ . ^ qasieh memang kurang stduy pun semester lepas, banyak main = . =' salah sendiri...waaaaaaaa~~~~ okay! but after this, ada azam yang dah tersemat dalam hati qasieh and I will make sure, I will get it! yeah! 



no,no,no......azam qasieh kali ni berkaitan whole life...but just let it be as a secret...biar qasieh and Allah je yang tau ^ . ^  okay, hari ni dah 19 Febrari 2013, seperti yang sedia maklum, 18 Feb smpai 22 Feb tarikh kitorang register course..ha! qasieh belum pun lagi > . < hehehehe...okay2...

anyway, stop dulu la entry untuk kali ni...qasieh tau je entry ni macam ta de information..tapi qasieh nak share happiness kawan2 qasieh yang dah berjaya ^ . ^ weeeeee!!! last but not least, guys, qasieh really thankful dapat kawan2 macam you all :') thank and sorry for everything...


p/s: salam takziah buat keluarga arwah seniman Kuswadinata....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...