:: a d a m ::

he says

" Ak trlalu terasa khilgn ssuatu yg tidak trnilai "

:: Ku Tahu Ku AdaMu ::

Assalamualaikum..

bismillahirrahmanirrahim..

::Dean List ::

he says : bersyukur sgt bila dapat tau fatin punye result n fatin dh tunjuk pe yang fatin mintak, brake utk tumpu pd blaja tp xtau la lepas ni akan terus mcm tu or sebaliknya

he?

someone who game me all this things...


no! my secret of my success is please keep the right of Allah...
jaga hak Allah, maka allah jaga hak kita...
ingat Dia sentiasa, ingat ibu abah...
doakan pensyarah...
doakan kejayaan sahabat2.....
lebih afdhal kita sebut nama sahabat kita dlm doa :)
indahkan?
waktu doa terasa seolah2 Dia dengar apa yang kita luahkan...
tak payah share dengan manusia pun mungkin boleh..
sebab Dia lah yang maha Mendengar...
ya Allah..
ku tahu ku ada Mu....

p/s : sy pernah dengar, ramai org kata, bila belajar jgn bercinta sbb chya ilmu tak masuk dlm hati org yg lakukan maksiat...

my own theory, jika someone bercinta n same time study, then succcess..
hati mereka ikhlas dalam melakukan segala hal..
biarpun ikhlas itu tak akan boleh dinilai melalui mata kasar..
tapi Dia adalah penilai terbaik...

Allah, thanks for all this kurniaanMu :')

Debaran Kian Memuncak !


Assalamualaikum..

Bismillahirrahmanirrahim...

Final Examination Result for Semester 2 2011/2012 will be sent through email to all students (applicable for Degree, Master and PhD student only) on 3 August 2012. The Final Examination Result can also be accessed through Student Portal beginning 9.00 am, 3 August 2012.

p/s : guys, I wish all of us get the target, amiiin :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...