Suatu Petang Yang Penuh Hikmah..

Assalamualaikum...

Bismillahirrahmanirrahim...

baru hari ni fatin berkesempatan tuk update blog, alah... bukanlah busy mane pun, tapi memang agak jugaklah busy nak update a.k.a ta de idea nak update > . < hehehehehe... huh! stop bumbling fatin...

ok, fatin a little bit busy, wait2! who cares fatin all about your hal2 tu semua??? hah... never mind, just wanna share, sape yang sudi baca, terima kasih manyak2 * sambil wak muka cumel!* huhuhu.... tiap hari ada kelas, jumaat je free...weeehoooo!

ha'ah! weehhooo lah sangat, sayang2ku assingment semua asik bertanya je dalam minda ni, bila la tuan aku ni mula nak buat aku agak2nye ye = . = aisey! hehehehehehe...ta pe! fatin dah ada azam baru, pemikiran,. cara hidup, semua harus di tukar! lebih berdisiplin dan maju ke hadapan...

berharganya maruah ku!

syabbas anak ibu! syabbas anak abah! hehehehehehehe ^ . ^ ta pe lah, magrib2 update blog dengan ta mandinye lagi, aish masyam lah! hehehehe...ok2... ilal liqa' semua > . <

p/s : hari ni fatin buat keputusan yang ibu pernah cakap dan ternyata ianya berkesan, saya rasa lebih bersemangat! yeah... ya Allah, berkatilah usaha ku ini... lindungilah hatiku dari kegelapan yang membutakan mata hati ku...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...