:: Qasieh Sayang Sahabat ::

Assalamualaikum....

hati qasieh merindui dia...dia, siapa? sahabat yang pernah sama-sama mengalirkan air mata kesakitan, sahabat yang pernah berkongsi gelak ketawa, sahabat yang sudi mendengar celoteh qasieh tanpa henti walaupun sudah pkul 3 pagi..

mana nak cari???? mana qasieh nak cari pengganti dia?? qasieh sendiri tiada jawapan tu..bukan qasieh ta nak cari, tapi memang sahabat qasieh itu tiada pengganti yang sama dengannya...jika ada sekalipun, aarrhhh! memang ta kan ada yang samalah! 

sahabat, qasieh rindu kamu... rindu sangat-sangat...sayu rasanya bila qasieh berdepan dengan masalah...qasieh tahu qasieh perlu mengadu pada Dia, sesungguhnya Dia maha Mengetahui lagi maha Mengasihani... at least, qasieh nak luah kat someone yang boleh qasieh percaya..mcm sahabat...

and the most important, dia insan yang selalu bagi qasieh kekuatan tak kira qasieh teruk mana sekalipun...sahabat, qasieh rindu kamu.... sungguh ! kasih tak tipu T _ T

dulu tangan qasieh dengan sahabat selalu macam ni...ta kira susah ke senang, sahabat mesti pegang tangan kasih, erat sanagt! kasih rindu sahabat..... dulu, sahabat selalu bagi nota say i miss you kat sahabat sebelum pergi sekolah or study, yang paling best sebelum tidur...nak lagi best, bangun2 tidur mata qasieh nampak nota tu dulu ^ _ ^

terima kasih sahabat....

dulu sahabat selalu mengalah dengan qasieh, walaupun qasieh tau tu salah qasieh..maafkan qasieh ye sahabat...terima kasih sebab sabar dengan qasieh...lagi satu ! terima kasih sebab selalu layan karut marut qasieh, hahaha.....

qasieh sayang sahabat ketat-ketat!


andai dapat qasieh putarkan masa kebelakang, qasieh nak hidup dalam suasana kenangan tu je lau boleh...ta pe, qasieh tau, kehidupan harus diteruskan...sahabat, doakan qasieh kuat ea nak teruskan liku-liku kehidupan ni...

p/s : sahabat?

:: H a i r u n N a z i r a h :: F a m i d a N a i m i :: I z a t i l H u d a ::

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...