:: Color Guard ::

Assalamualaikum....

Bismillahirrahmanirrahim...

Morning everybody! hahaha, orang tidur, qasieh baru bangun.... mengantuknya masalah malam tadi, nak celik mata syaitan menari2 atas tu, istighfar =.=' ok2...back to the key point... Color Guard!

segalanya bermula di sini.....


Yeah! thats the topic for this entry, alhamdulillah.....Allah bagi peluang pada Band of Spirit Shah Alam be the Champion in National Competition kat padang Cheras on 15 Disember 2012..qasieh bagi sumbangan pada UiTM juga even qasieh tahu tak la seberapa bagus sumbangan qasieh, as long as qasieh ikhlas, inshaa Allah :)

anyway, this is our Band Of Spirit Shah Alam yang join event hari tu...

anyway, qasieh hari ni jadi rela >.< hahaha...nop lah! color guard as a soldier for this event!

actually mula tu tidak la berkeinginan nak berkecimpung menjadi ulat aktif dlm BOSS, tapi lama kelamaan atas rasa fun with this group, enjoy :)  nak tgk full show kitorg hari tu tak??? meh TERJAH SINI !!! u all know what, the best part is because we all bring UiTM song's! mesti Dato' Sahol bangga dengan dak2 BOSS ni ......hahhahaha, anyway guys, congrates yah! i'm proud to be the part of them.... i do loved u..


the middle one with the saxo, is Stephani..our beloved Drum Major  for color guard ^ . ^ hehehehhee...

again and again, guys Cg'ians...thanks for everything :') ayat touching ni....ok, last but not least, thanks  a lot Band Of Spirit Shah Alam ( BOSS ) !



p/s : award?? RM2000 and sijil ^ . ^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...