:: Jari Menari Ikut Rentak Hati! ::

Bismillahirrahmanirrahim...

wah! lama sungguh rasanya jari jemari ku ini tidak menari-nari laju nak share apa-apa yang boleh di share...well, alhamdulillah qasieh da habis belajar semester 2 ^ . ^ weeeeee!!! loncat smpai siling pecah! >.< hehehe...ha! tapi masih ada 6 semester berbaki lagi..

do your best fatin!

ehem3, don't be careless qasieh! wake up..jangan nak bersuka ria ingat dunia lupa akhirat yer  = . =' okay...chop2! haaaaaaaaa, tengah2 jari menari ligat berdansa, terasa pulak nak share berita gembira tentang rakan2 seperjuangan qasieh yang dapat "DEAN LIST" untuk semester dua..yippi! i'm so happy for them, seriously! 

nampak tak seri bintang tu?? ha! macam tu la berserinya hati qasieh bila kawan2 dapat dekan ^ . ^

setakat yang qasieh tau, Nija... Era..Aecha Alias, lagi qasieh tak tahu pulak = . =' dorang suka sorok2 result, tanya tak nak bagi tahu...hhuuuuuu~~~~ sob T _ T hehehe...takpe guys, qasieh faham ^ . ^ anyway, cerita result orang diri sendiri tak nak cerita ker?????


hehehe, qasieh masih ucap alhamdulillah walaupun kali ni tak dapat DL ^ . ^ qasieh memang kurang stduy pun semester lepas, banyak main = . =' salah sendiri...waaaaaaaa~~~~ okay! but after this, ada azam yang dah tersemat dalam hati qasieh and I will make sure, I will get it! yeah! 



no,no,no......azam qasieh kali ni berkaitan whole life...but just let it be as a secret...biar qasieh and Allah je yang tau ^ . ^  okay, hari ni dah 19 Febrari 2013, seperti yang sedia maklum, 18 Feb smpai 22 Feb tarikh kitorang register course..ha! qasieh belum pun lagi > . < hehehehe...okay2...

anyway, stop dulu la entry untuk kali ni...qasieh tau je entry ni macam ta de information..tapi qasieh nak share happiness kawan2 qasieh yang dah berjaya ^ . ^ weeeeee!!! last but not least, guys, qasieh really thankful dapat kawan2 macam you all :') thank and sorry for everything...


p/s: salam takziah buat keluarga arwah seniman Kuswadinata....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...