:: Benarkah Kita Penilai Terhebat Buat Diri Sendiri ? ::

Bismillahirrahmanirrahim...

alhamdulillah...semakin hari qasieh semakin mula boleh terima apa jua situasi or sinonimnya di panggil sebagai ujian hidup ^ . ^ melangkah ke mana sahaja kita pasti akan berdepan dengan bermacam asam garam dunia yang akhirnya tetap mematangkan dan yang penting sekali membawa kebaikan kepada diri kita sendiri..

take it positive even its hurt guys :') just smile and think that Allah always be there in your heart for you...



again, masih dalam entry MENILAI....anyway, seperti entry sebelum ni yang qasieh penah share bahwasanya life kita ni tak kan lari dari buat keputusan..tak kira lah sebesar zarah mana sekalipun, kita tetap kena lakukan and pututskan keputusan tu...and thats why qasieh ulang the word, AGAIN..

qasieh blur ni = . =' ya Allah, kuatkanlah semangat qasieh...qasieh jadi orang memang tak suka dipaksa...sebelum paksa qasieh akan undur diri, tapi macam mana pula keadaan qasieh tak nak tapi orang meminta bantuan??? tak kan jahat sangat qasieh sampai tak nak hulur bantuan :'( sedihnye....qasieh buntu la nak decide...apa problemnya???

am I choose the right decision = . ='

its not talk about problem..just the problem is on myself, the decision that I have to take...but that is the reality, the decision that I've been made :') sorry guys...I accept all what you want to say, if want to punish me,  just do it :') seriously I'm sorry because of my decisions :)



qasieh tak kan lupa doakn guys supaya menang dalam competition nanti ^ . ^ harumkan nama Band Of 
Spirit UiTM Shah Alam okay :') guys, I really miss you all and I' gonna miss every moment during training Color Guard :')

finally, seriously I am sorry guys...

p/s: nampak tenang tapi kalut cari petempatan untuk stay semester depan > . <


2 comments:

  1. Orang kata guru yang terbaik adalah "pengalaman".semakin banyak pengalaman dlm hidup kita semakin mendewasakan. :) salam jumaat dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah ^ . ^ setuju dengan kak fahz..terharu pun ada, kadang rasa diri ni walaupun ada sikit pengalaman, tapi masih belum matang nak tentukan keputusan :')

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...