" Segmen: Follow Sambil Tutup Mata By Lia Abdillah "

Bismillahirrahmanirrahim...

Salah Jumaat! salam ceria qasieh ucapkan kepada semua uslimin dan muslimat yang qasieh hormati ^ . ^ weee!!! disebabkan dah lama tak join segmen or contest blogger, kali ni qasieh mula aktif semula nak jadi ulat blogger > . < nampak banner bawah ni???

click this !

ha! tu dia aihhh...sapa empunya segmen: Lia Abdillah

seperti yng dimaklumkan oleh Lia, tempoh segmen ni adalah seperti yang tertera di pictha comel atas ni ^ . ^ and I've to tag three blogger to join this segmen...yippii!!!

hadiah?? 

boleh dilihat di blog Lia untuk memeriahkan segmen ini ^ . ^ okay guys, selamat menikmati keindahan hari Jumaat....Salam sayang dari Qasieh.. ops! qasieh belum tag nama blogger yang qasieh pilih..hehhe..ok, the names that I've been chosen:




these of three guys seriously best :) wink2!!

p/s: minum susu setiap pagi elok untuk kesihatan tulang ^ . ^

21 comments:

  1. thanks sudi join. Tapi, akk knp xletak link blog akk dkt comment box entri tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ups! terlupa :D huhuhu..ok akk buh skrg ^ . ^ thanks for remind ;)

      Delete
  2. thanks tag kak fahz.kak fahz dah join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, sama2 kasih2 kak fahz ^ . ^ best rupanya bila dpt kwn dgn blogger lain even kenal just by blogwalking, fun!

      Delete
  3. done follow yaw!!-gedik

    http://riqa-ainureen.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang ^ . ^ letak link kt box comment Lia Abdullah la...huhu

      Delete
  4. dari segmen yg sama.. follow sini

    ReplyDelete
  5. Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeee!!! thanks Nasuha invite qasieh ^ . ^

      Delete
  6. haiii , join segmen yg sama..dah follow awk..klau sudi follow jgk ehh :)

    http://twentydotnine.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    please sgt2 buang word verification nie ye , tq dear :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama.. :D.. follow sini gak...

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/follow-sambil-tutup-mata-by-lia-abdillah.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sari segmen yang sama,follow sini,jum follow sini juga..
    http ://nurulainzahir94.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama . do follow back yeee :))
    http://nadianeurons.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segment yang sama...=D

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama .singgah blog comel ni .jom singgah blog saya balik .:)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan...fieza datang jalan2 dr segmen yg same...
    ur blog cute la...kalo sudi singgah la blog fieza yang x seberapa tu :)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yg sama :)

    http://farhanah-fan-hana-nana-ana-far.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yg sama...:)

    http://www.timizero.my/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...