Iklan Termahal Di Dunia



Assalamualaikum w.b.t.

Bismillahirrahmanirrahim...

ha! hehhehehee...meh tengok dulu video ni, hasil kongsi dari encik you tube ^ . ^




ha amacam! ? hehehehe...lama memang lama, tapi seriously unik kan..hehehe, kena penuh kesabaran nak tengok video ni..ha, nak tahu apa motif yang tersirat and tersurat x dari video ni?

tapi ni pada anggapan fatin la...

korang teliti semula ye, just hanya iklan kat tv, masyarakat pandang enteng saja, tapi pernah tak u all fikir betapalah susah and bersungguh2nya diorang nak menghasilkan hanya iklan yang memakan tidak smpai sejam, demi memastikan mesej or rekaan yang di cipta mampu memberi keselamatan dan keselesaan yang di reka khas untuk para pemandu...

hebat! fatin bukan dramatik, tapi ini lah hakikat yang mungkin sesetengah kita terlepas pandang..usaha mereka, kegigihan mereka, fatin memang tabik  pada usaha mereka..

by the way, congratulations! 

p/s : kadang2 iklan yang hanya beberapa minit tu, ada mesej yang and contoh yang boleh jadi ikutan pada kita...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...