Setelah Sekian Lama Menyepi . . .

Assalamualaikum..

Bismillahirrahmanirrahim...

hai3 supa dupa bloggerz sekalian ! anyway, fatin betul2 minta maaf yang teramat sangat sebab seriously dah lama kot tak mengupdate apa2...even wordless wednesday pun tidak... adeeehhh ( x . x )

setelah sekian lama menyepi, sekarang fatin datang lagi ! fatin in da house! whoopppsss! terlebih pulak.. hehehe, maafkan fatin ea... apa pun, nak share ape yang fatin buat selama menyepikan diri.. bukanlah busy yang teramat macam perdana Menteri ke hulur ke hilir sampai tak sepat nak update satu hape pun, just masa yang cemburukan fatin * wink2! *

hahahahha...ok2, jangan senyum2 macam kambing lagi dah, tak smart tau.. let me story one by one, actually fatin sikit sibuk dengan, ye lah... fatin kan waiting further nak sambung study either UPSI or UiTM... then, punyalah busy ke sana ke mari, potostat segala bagai, cari keperluan, cuba melayakkan diri untuk jadi penuntut universiti.. ok, apabila result permohonan dah keluar, nah amekkau!

akhirnya jadi macam nih = . = '

lagi tunggang langgang busy memanjang, macam2 nk kena wat, tapi tade lah sampai lupa nak solat, lupa nak masak, nak sidai kain... fatin still chill je.. hahaha..planning lau betul tak dapat tawaran study, memang buat bisnes menjahitlah! * ehem2! ibu saya tukang menjahit selama 23 tahun k * jahitlah macam2, wat sarung tilam baby ke, baju kurung ke, cadar ke... hehehehe...

nah tengok! siti nurhaliza pun belajar menjahit tau !

punyalah fatin takut dengan mesin jahit tu, mengenjut2 ! adekepatot fatin takut dengan mesin tu... adhuinye pun...tapi, sekarang fatin dah mahir guna..yippiiiii ^ . ^ walaubagaimanapun, hasrat tu terpaksa fatin ke tepikan dulu sebab fatin dapat further study... apa dia? kat mana? secreto de amor ( * . * ) ngeeeeee....

nanti ea, sooner or later u all pasti dapat tahu jugak....


p/s : ppppssssttttt! awak2, malam tadi saya mimpi kat jari saya ada cincin merisik and tunang ^ . ^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...