" Full House Theme Song "


Bismillahirrahmanirrahim....

Assalamualaikum w.b.t... haip! jawab salam fatin dulu ye :)

Nampak video bawah ni, tajuk entry pun semua org mesti dah tahu... even cerita ni dah berzaman ketinggalan, tapi pada fatin masih ada sesuatu yang boleh wat fatin rasa mcm ni = . = bila tengok cerita ni..

Ulanglah banyak mana sekalipun, tak kan jemu! serious.... mungkin sesetengah orang berfikir, tak ada faedah pun, bukan cerita orang Islam, bukan cerira yang ada moral pun.. hello! pengarah filem tak akan buat filem tanpa motif tau..mesti ada benda yang nak disampaikan even sesetengah orang just watch this movei just for fun... at least, ending story dapat jugakla kan matlamat cerita yang nak disampaikan..

Bukan nak kata kemaruk cinta, berangan tak sudah, buta cinta or apa2 je, tapi hakikatnya cerita ni memang mampu wat sesiapa yang tengok, menangis and rasa macam kita pulak yang melakonkan watak tu.. * emosi sungguh* hehehehe... apa pun, movie ni memang superb!






p/s : Cinta itu mahal takrifannya.... yang pasti, Cinta Ilahi adalah Cinta yang kekal abadi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...