♥ My Second Blog ♥

Bisillahirrahmanirrahim...
 Assalamualaikum w.b.t buat semua blogger yang lalu kat sini :)

 blog kedua dah pun siap mengikut plan yg dah saya rancang... ngeh3~~ boleh la tersenyum lebar smbil bersyukur dlm hati... mane blog yg pertama? in progress nak delete! kenapa??? oh.. sungguh2 mengakui blog itu dipenuhi kenangan yang saya sendiri tak mahu ingat :) let it go..

start with my new life... sampai bila asyik nak hidup dengan kenangan silam kan? hidup mesti diteruskan..yeah! and my principe, tak akan toleh walau apa yang terjadi sekalipun.. so blogger semua, le's smile to the world and shout like this --> " Thank you Allah! " jerit lah sekuat hati u all... lagi nak puas?? jerit 3 kali.. biaq pi la pa orang nak kata, janji kita happy na ♥ ♥ ♥

 p/s : Ya Allah, janganlah Engkau jadikan kami kufur atas nikmat yang telah Engkau berikan... Amiiin...





anyway, thanks a lot my sumber inspirasi ( Miss Lyssa ) tok bersemangat wat 2nd blog ni.. Oh my sweety :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...