~ Jadilah Pemandu Berhemah ~

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum w.b.t. buat semua blogger :)

Ha! perkara pertama... senyum and say "cheese!" ok.... feel good right.. heeheheheh :0 just wanna make sure u all happy baca entry ni..

Anyway, entry kali ni nak story apa yang dh fatin lalui sepanjang ambil lesen motorkar (kreta) motorsikal (motor)...hehehe... it's all about this logo ---->



actually baru je beberapa hari, whops! baru semalam ( Khamis, 22 Disember 2011 ) test JPJ..hahaha, rasa nak gelak, menangis, geram semua ada.. tapi first of all, Thank you Allah :)

Nak tahu fatin lulus ke tak??? Alhamdulillah motor lulus dengan jayanya, kereta pulak?? ni yang ada problem sikit..*marah dgn diri sendiri* boleh pulak da ready nak naik bukit, ikut step by step, kereta tu mengundur??!!! mrh sgt2 ni dgn dri sndiri..sbb?? 

everytime latihan before, tak pernah pun mengundur, nak pulak la dia mengundur mase test JPJ, mcm ni muka fatin mase tu ----->


apa2 pun, tetap bersyukur sbb test jalan raya, LULUS! yeah!

poyo kn?? ahahahaha...

apapun, best experience part of my life...

p/s : encik JPJ test motor nak mengurat fatin,* jangan perasanlah!* walhal dia jugak test JPJ kereta tok jalanraya fatin... hahaha, chill lah!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...