' GIVEAWAY BY LUSCIOUS SKY AND PYZA PYJA '

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum...

Hai everybody..fatin tak mengupdate apa2 buat sementara wktu..letih, kecapek-an..bulan yg betul2 pack, setiap minggu ada je destinasi yg mesti dituju..semalam pulak baru balik temuduga upsi, letih..nk online pun cam malas je..tapi lau surf para2 blogger, memang fun! hahaha.. nak2 kebetulan jumpa giveaway ni --->



hehehehhehee.... menarik minat b'coz yg boleh attend giveaway ni hanya kaum HAWA :) awsome! hehehehe... mcm program tajaan nona pulak..huhuhu, cerita suka suki hal wanita..whops! *stop bumbling fatin!*

ok, giveaway ni dianjurkan oleh mereka yang baik hati lagi dermawan ni -->


menurut rules yg mereka berdua tetapkan, seitap peserta harus menge'tag' 2 orang blogger and make sure dorang tahu...so? siapa fatin nak pilih...ha! ni dia ---->


sebab2 mereka yg saya pilih?? hadiah yang di sediakan pasti menarik minat mereka :) i guess so :) hehe...
lastly, i'm done..

p/s : ujian khas kt uitm itu hari, push up fatin just dpt 39, kt upsi meningkat 52! * wink2!*


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...