Contest Klik Dan Like Fan Page

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum :)

smile to the world and make ur heart shining! ok.... entry kali ni, mcm biasa lah, fatin tetap nak join contest2 yg dianjurkn para blogger sebelum memasuki tahun 2012.... pejam celik, makan tidur, jalan berlari, kejap je dh 2012...ok, it's all about this banner ----->


  Photobucket

nak tahu siapa yg anjurkan? click je kt banner tu :)


ok then, based on the rules i have to tag three of other blooger... whose chosen??


mereka2 superb blogger  ^  .  ^ thats why terpilih..huhuhu..
wait a minute, mesti u all nak tahu apa habuan join contest ni kan??? 
meh jenguk SINI...

ok rasanya cukup setakat ini ye.. hehehehehe.... make sure u all da follow rules yg ditetapkan...
apa lagi, bnyk2 doa supaya nama anda terpilih! fatin pun nak la jugak  *  . *

p/s : semut kat rumah ni suka main nyorok2 dlm laptop, agak2 rosak tak laptpo ni lama2 nnti????

2 comments:

  1. Submission Received

    Your entry has been submitted successfully. Thank you for your participation, and good luck!

    hehe..thanks sayang..:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah :)thanks for acceptance my entry... most welcome my dear ^ . ^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...