{ Ikhlas itu Yang di Nilai }

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum w.b.t

First of all, this entry fatin nak tujukan kepada mereka yang dah sudia follow blog fatin yang suam kuku a.k.a. tak berapa meriah lagi semenggah ini..huhu, honestly, almost entry dalam blog fatin story the things happened in my life, no wonder la my trademark : Life Of Me...

ok! kamu2 yang dah baca entry ni, apa kata ringankan jari terjah dorang bertiga ni :) whenerver it come benefit or not, the most important is mereka juga manusia biasa macam kita :) kan3 sayang ^ . ^ wink2! meh fatin story tailer sikit profile mereka2 ni :)


--> stay at JB
--> lahir 15 Feb *my father 16 feb* huhu..
-->cute gurl !
-->tanda kasih syg fatin pd dia, fatin dah pun like blog+add fb+done follow cik adik manis kita ni :)


-->student UiTM Sabah *jauh merantau menimba ilmu, all da best*
--> anyway, kami sebaya ^ . ^
-->tanda kasih fatin pd Nia :) fatin dah pun follow nia..
--> one mre! don't worry, insya Allah fatin komen2 Nia okay ( * _ * )


--> blog dia story pasal kesihatan!
--> sungguh2 bermanfaat!
--> entry2 yg story experience testimoni2 yg mkn supplement and dah pun sembuh dengan izin Allah :) alhamdulillah :)
--> fatin dah pun follow dia..

ha! nak tahu lebih lanjut mengenai blog mereka, bw there k..

p/s: follow tak follow itu sebenarnya taklah penting sangat, tapi asalkan ikhlas dalam melakukan apa sahaja itu yang dinilai ( ~ . ~ )

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...