" Seperti Yang Dijanjikan "


J Assalamualaikum J

Bismillahirrahmanirrahim..

ok! let's start and moving on, up! up! and away! hahahahah.... macam yang fatin dah janjikan pada diri sendiri*poyonye ayat ~ . ~ * setiap folower terkini, fatin akan update tentang depa, tak kira la berapa ramai sekalipun... 

bukti fatin hargai depa sebagai follower, ha! lagi satu, fatin dah pun follow dorang balik ang dh pun add mukabuku depa tu na :) hehehehe... ok! bermula dengan follower yang terkini, ada 2 orang..siapa kah mereka yang bertuah, *wink!*


anyway....dia ni budok kelatey benarnye...
kawey pun reti gok ckit2 kecek klatey..
dio ni dah ado gewey, ha! 
untung tak untung, nama gewey dia pun kawey interframe skali!
sapo gewey dio? Nana ^ . ^
umor dio ni 20 tahun, *yeay! kawey lagi tuo dari mu*
dokpe lah, teman2 yg nak usik dia, meh terjah dia!
click je name ye atas nuh.. ok beres!
baru nak buh pic dia, tp kedekut..tak dibaginya..haha J
dik, jgn mara r..
apapun, thanks follow kawey deh J


ok! eh2 nama dia macam nama abang saya *wink2!*
mari mane ni? alamak...
alok stak kedah na!
kami ada gok kakok duk sane...
banggo kami! hahahaa...kedah best na...
ada Pekan Rabu! ada Gullatis ( tempat shopping)! hahaha
punyalah nak cerita pasal Mr Faiz ni, detail dia xdok la??
kami dok cari puas xdok..lastnye jumpa dia ni asai kedah ja..
faiz, jgn mara na, kami melawak ja
huhuhuu...
apepun, thanks follow kami na J




p/s : azan zohor baru je berkumandang, setan dah mula bisik2 kat telinga ni, alah nanti2 je solat..kurang ajar punya setan! xdok, la ni gok aku pi solat....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...