:: My Lovely Bucuk ::


J Assalamualaikum J

Bismillahirrahmanirrahim..

Anyway guys, semalam kan hari Wordless Wednesday, tapi fatin tak update satu hape pun...aisey! sorry yep... baru hari ni mood2 tu semua menyerang seluruh tubuh sendi dan zarah2 serta darah2 dan urat yang ada ditubuh ni...wakakakak! sorry to annoying..!

ok, nak topup entry semalam, hari ni fatin lack of idea, so just nak share and story sikit je tentang anak2 buah fatin..alah, tak banyak mane pun, 2 org saja... hahaha..

disebabkan raya cina ni mereka pulang * weeehhoooooo!* maksu pun gila happy tahap gaban, tak sabar dua2 budak kecik ni balik...siaplah mereka dikerjakan dengan nenek n atok nanti..hahaha...

mereka berdua pandai berposing...adhuinye pun = . = '


Iqbal ! nak jual barang tupperware ke syg??

cak! hahahahaha...iqbal gasak lah! pndai aucak2 ye...

Piece! mia aina and maksu :)

mia aina yg pandai posing! cayalah sayang maksu ni ^ . ^


p/s : "mak" saya kurang sehat...fatin doakan semoga mak cepat sihat ye...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...