Mana Nak Sorok Muka ?!!


Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum w.b.t  kepada semua pembaca blog fatin J

Apa yang best entry kali ni? Meh baca muqaddimah ni terlebih dahuluà

“Bilamana kita lakukan sesuatu, sedarlah bahwa sebenarnya hati kita digerakkan oleh yang Maha Kuasa untuk melakukannya…”

Ok start! Semua orang mesti ada rasa malu kan, even sikit or banyak, tetap ada…but depend by situation..ha! mane fatin nak sorok muka ni??? Kenapa? Kenapa? Apa dah jadi sebenarnya…
Aisey, bukan main malu kepalang fatin hari ni, mungkin banyak sangat dalam otak ni nak di fikir sampaikan hari ni 10 Januari 2012 pun fatin ingat hari ni hari Rabu! Malu3 L

Mungkin yang tak perasan tak pa la, kalau yang perasan? Mesti diorang ingat fatin ni dah tak berapa betul..oh no! it’s not true ( x. x ) please trust me! Fatin betul2 lupa yang hari ni hari Selasa..

No wonder la, tadi tengok iklan kat tv3 ada episode Vanilla Coklat minggu ni punya, fatin terus terfikir,” hari ni kan hari Rabu, alamak! Terlepas nak tengok!” tapi macam pening lalat sikit masa tu..
Then tadi tolong my father main tanah kat luar, tiba2 tergerak hati nak tanya abah,

“abah..hari ni hari Selasa ye?”

“a’ah ….” Abah jawab relax je…

Aduyai! Fatin terus terasa malu yang amat sangat2 sebab nak tahu kenapa? Just now on afternoon fatin update entry pic for Wordless Wednesday! Mak nenek, mak nenek…. 

Fatin! Wake up la…. Kamu tu masih muda okay…. Tak kan benda kecik macam ni, hari pun boleh lupa… Ape pun tak boleh…hhmmmm….

Punya la excited nak update for Wordless Wednesday, sampaikan ‘ter’update hari selasa ye cik fatin oi       = . =’ malu2….

attention : it's not me..


p/s : maksud tersirat & tersurat disebalik ucapan { Alhamdulillah } ialah bahwa kita memuji dan mengakui bahwasanya Allah itu Maha Berkuasa lagi Maha Penyayang J



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...