Merapu Meraban Tak Sudah!


J Assalamualaikum J

Bismillahirrahmanirrahim…

Attention! Ini adalah entry yang penuh dengan kata2 merapu meraban tahap gaban! Fatin seriously dah kehabisan idea a.k.a mengantuk tahap gaban, tapi menggagahkan mata untuk update jugak, atas sebab kenapa ? sebab dah teramat lama sangat rasanya tak update apa2…



Apa cer? Fatin betul2 buntu ni, dah macam orang yang baca buku khusyuk, tapi fikiran melayang macam burung layang-layang yang terbang bebas sambil menyanyi riang kat sawah tu ha! See! Kan fatin dah cakap ni entry merapu meraban J sorry guys, I have to because just wanna make u all happy J because of what? Nak tau?  It’s because, your smile make me happy!

Hahahahahah J apa lagi! Mari la kita gelak sopan santun beramai2, jangan berdekah2 tau, kurang manis lah..elok2 dah cantik, tapi ketawa berdekah2, hancus! Dah tu yang lagi satu tampan lagi segak, tapi ketawa berterabur! Lagi la bertambah hampeh…  Errkkk = . = yeke? Hahaha.. I repeat, fatin memang nak bumbling je kat entry ni.. you all tak marah kan? Heheheheeh… senyum2 J

Ok lah! Idea entry seterusnya wes teko {bhsa jawa} à *dah datang* so tunggu apa lagi, mari kita serbu kedai pak mat jual tempe, tanya dia kot2 ley bayar duit kutu kat kaunter pembayaran pejabat pos tu * hahahahah! You all kena lagi! Yes! *

p/s : sorry guys, fatin sayang you all semua, jangan risau tau J senyum jangan tak senyum!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...